Disclaimer

Travely.be is een onderdeel van:

Convertix
Guido Gezellelaan 59
8210 Loppem
BELGIUM

Telefoon: 0477 / 46.68.17
E-mail: Contact

Ondernemingsnummer: BE0842196065

Convertix, hierna ‘Convertix’ genoemd.

Teksten & Beelden

De informatie (teksten, beelden, links) op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Convertix levert alle mogelijke inspanningen om de correctheid van deze informatie te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. Convertix behoudt zich het recht voor om ten allen tijde wijzigingen of correcties aan te brengen, evenals het geheel of een gedeelte van de informatie te verwijderen.

Alle informatie die op deze website is verstrekt, is met grote zorg samengesteld. Convertix kan echter in geen geval verantwoordelijk zijn en/of aansprakelijk worden gesteld ingeval er alsnog mochten fouten, in welke zin dan ook, voorkomen in de zogenaamde ‘Content’. Wie die Content raadpleegt en/of er gebruik van maakt, doet dit onder de volstrekt eigen verantwoordelijkheid.

Content van derden

Convertix staat toe dat leden of bezoekers tips en raad geven, al dan niet anoniem. Ook voor deze content kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie.

U weet dat Convertix de content door derden gepost niet voorafgaandelijk controleert, maar Convertix behoudt zich wel het recht voor (maar heeft niet de verplichting) om bepaalde Content geheel of gedeeltelijk te verwijderen en dat zonder enige verantwoording daarvoor te moeten geven.

Links naar andere websites

Op Travely.be zijn links naar andere websites te vinden. Wij proberen naar kwalitatieve websites te linken, waarvan we denken dat de inhoud accuraat is. Echter zijn we niet verantwoordelijk voor het gebruiken van deze andere websites en de inhoud die er op te vinden is. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de privacy richtlijnen van deze andere websites.

Affiliate Links: Performance Based Marketing

Convertix werkt samen met performance based marketing partijen waaronder Tradetracker, Zanox, Tradedoubler, Daisycon en Affilinet. Het is dus mogelijk dat Convertix een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via de links vanaf onze website, Travely.be, of uit links in onze nieuwsbrieven.

Blogs over producten en/of services van derden

Op Travely.be plaatsen we soms artikelen over producten van derden. Dit gaat van boeken en reisgadgets tot hotels. In de meeste gevallen hebben we deze producten zelf uitgetest en gaat het over eigen ervaringen.

Soms testen we het zelf uit, maar soms worden de teksten en beelden ons ook aangeleverd door derden. Doorgaans worden we voor dergelijke artikelen betaald. Deze samenwerkingen zijn cruciaal om zo deze website te bekostigen. Uiteraard streven we er naar dat de inhoud steeds informatief blijft, zodat we het doel van Travely.be niet verwaarlozen. Want jullie als lezers verdienen uiteraard het beste reisadvies.

Intellectuele eigendom

Op de aangeboden informatie (tekst, beelden) rust van rechtswege auteursrecht, zodat de informatie niet mag worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Convertix. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden. Zoals gestipuleerd in onze algemene voorwaarden zal elke communicatie met ons als vertrouwelijk worden behandeld.

Het Belgisch recht is van toepassing.