Sunjets 55+: Zomer Acties en Huidige Promoties

Sunjets 55 Zomervakantie

Sunjets & TUI richten zich met hun reizen tevens op de vele 55+’ers in België. Ieder jaar opnieuw, ook in 2024, pakken ze uit met héél erg sterke promoties voor de zomer en winter. Speciale voordelen voor mensen die ouder zijn dan 55 jaar zijn er niet direct. Maar ze hebben wel een erg uitgebreid aanbod aan reizen geschikt voor 55+’ers. Zoals je uit de naam kunt afleiden is Sunjets de specialist in reizen naar de zon, al hebben ze ook vele leuke wintervakanties in hun aanbod. Sunjets behoort o.a. tot TUI.

Inhoud

De voordelen van Sunjets 55+

Sunjets 55+ promoties voor 2024 zijn er niet. Zoals eerder vermeld hebben ze niet bepaald voordelen voor deze leeftijdscategorie. Echter pakken ze vaak uit met leuke promoties die gericht zijn op alle leeftijden. Enkele van deze zijn:

 • Door all-in te boeken (niet verplicht) wordt de reis zelf comfortabel en gemakkelijk geregeld bijvoorbeeld.
 • Het boeken van een reis inclusief excursies geeft je vaak een mooi prijsvoordeel. Ook heb je het comfort dat je tijdens de reis niets meer hoeft op te zoeken of in te plannen. Alles is reeds geregeld.
 • Vakmensen van Sunjets die op de plaats van bestemming zijn, maken je wegwijs op de plaats van bestemming en beantwoorden je vragen in je eigen taal.
 • Een reis voor volwassenen boeken naar een bestemming voor alleen volwassenen is in sommige gevallen mogelijk. Het geeft je extra rust en ruimte voor een heerlijk ontspannen vakantie. Vele 55+’ers vinden dit een voordeel.
 • Kies je ervoor met je kleinkind(eren) op stap te gaan, dan zijn er aantrekkelijke aanbiedingen en leuke bestemmingen speciaal voor het reizen met kind(eren).

Ook 50+’ers en 60+’ers kunnen uiteraard gebruik maken van deze erg sterke voordelen. Met 55+’ers voordelen bedoelen we gewoon de iets ouderen onder ons. Voor de huidige promoties kijk je best steeds op de Sunjets website.

Wat is zoal in de prijs inbegrepen?

Sunjets voordelen 55+

Het gemakkelijke aan de Sunjets vakanties voor o.a. 55+ is dat alles in de prijs inbegrepen is. Geen bergen papier- en opzoekwerk dus. Zalig, toch?

In de sunjets vakanties heb je steeds volgende voordelen:

 • De vluchten zijn inbegrepen met TUI fly, een erg goede vluchtmaatschappij
 • De transport van de luchthaven naar je hotel, en terug, is veelal inbegrepen
 • Ter plaatste kun je héél wat door Sunjets geselecteerde excursies doen, meestal zelf met Nederlandse begeleiders
 • Héél vaak is het met volpension waar water en wijn inbegrepen is bij het eten

Twijfel niet, en ontdek snel de vele voordelen van Sunjets als 55+’er.


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Soorten vakanties voor 55+’ers

Bij Sunjets kun je terecht voor héél wat verschillende reizen, denk aan:

 • Vliegvakanties (Hotel + Vlucht)
 • Citytrips (Hotel met al dan niet vervoer)
 • Busreizen (Hotel)
 • Autovakanties
 • Skivakanties
 • Zomervakanties & Wintervakanties

Citytrips voor 55+’ers

Citytrips zijn erg populair. Sommigen hebben het eerder voor vakanties ver van huis voor 10 dagen, anderen zijn slechter te been en dan is een citytrip, waar alles dichtbij is erg aangenaam. Sunjets heeft erg veel aanbiedingen beschikbaar voor steden dichtbij. Denk aan Parijs, Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Milaan, New York, …

Maakt de bestemming je weinig uit? Bekijk dan het last minute aanbod bij de citytrips. Het kan je voordeliger uitkomen.

55+ Vliegvakanties: Interessante aanbiedingen

Als ikzelf aan Sunjets denk, dan denk ik vooral aan Vliegvakanties. Erg gemakkelijk is dat je hotel & vlucht meteen geboekt is, zelf je transport van- en naar de luchthaven (op de plaats van je bestemming) is meestal geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen (buiten je reis te betalen natuurlijk). Je print na je boeking gewoon je vliegtickets en hotel vouchers af. Deze toon je bij aankomst in de luchthaven en op hotel. Voila, that’s it. Vanaf nu kun je genieten van je vakantie. Zowel in de zomervakantie als de wintervakantie vliegt Sunjets naar jouw favoriete bestemmingen.

Ook hier is het erg raadzaam de last minutes te bekijken. Zeker als de bestemming je weinig uitmaakt.

Sunjets 55+ reizen met de bus

Neem je liever de bus? Dat is mogelijk, maar dan zul je de bus wel apart moeten boeken. Want spijtig genoeg heeft Sunjets geen pakket beschikbaar waar je hotel en bus in verwerkt zitten. Via Sunjets kun je dus steeds het hotel apart boeken.

Autovakanties voor 55+’ers

Met de auto op reis gaan, vele Belgen zijn er verzot op. Richting de Provence of Bordeaux, op citytrip naar Amsterdam, een roadtrip door Spanje. Het gemak van op reis te gaan met je auto is niet te onderschatten. Het begint al bij het inpakken. In je auto kun je al veel meer meenemen dan wanneer je zou reizen met het vliegtuig. Ter plaatse heb je ook alle vrijheid om de streek met je wagen te verkennen. Je hangt niet vast aan bussen, taxi’s of de tijdstippen van excursies georganiseerd door het reisagentschap. Ook hier heeft Sunjets opnieuw een erg uitgebreid aanbod ter beschikking.

Zomervakanties & Wintervakanties / Skivakanties

Sunjets biedt beide soort vakanties aan. Of je nu nood hebt aan de zon of de sneeuw, of beide, het maakt niet uit. In hun aanbod vind je de populaire bestemmingen terug, maar ze hebben tevens aanbiedingen voor minder gekende steden/streken/gebieden.

Bekijk vooral hun last minutes, dan kun je een pak geld uitsparen. Of wie vroeg genoeg is kan nog gebruik maken van de vroegboekkortingen (rond januari).

Sunjets 55+ reis boeken via de website

Velen bekijken liever even de Sunjets website, dan langs te gaan bij een reisagentschap. Om zo gemakkelijk te bladeren door de vele aanbiedingen. Op de website kun je gemakkelijk alle hotels en locaties met elkaar vergelijken. Je zult er leuke tips in terugvinden en bezienswaardigheden op de plaatsen waar jij naar toe wenst te reizen. Degenen die dus liever online een reis zoeken kunnen terecht op de Sunjets website.

Sunjets 55 Vakanties

Met de zoekfunctie op de homepagina kun je de periode en de locatie opgeven. En dan zul je meteen alle hotels te zien krijgen. Ook kun je eventueel enkel de periode opgeven, dan zie je alle locaties en hotels die in die periode beschikbaar zijn.

Nadat je je reis gevonden hebt, kun je die meteen (of later) boeken. Tijdens het boeken kun je betalen via pc-banking of met een overschrijving. Enorm gemakkelijk!

Ontdek snel alle reizen die momenteel beschikbaar zijn!

Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.