Sunjets voor Senioren

Senioren Sunjets

Als senior kun je met een gerust hart op reis met Sunjets. Echt speciale aanbiedingen voor senioren zul je niet vinden bij Sunjets, wel hebben ze een categorie ‘Adults only’, hetgeen wil zeggen: enkel volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar. Met andere woorden kun je er ten volle tot rust komen, en zal het erg rustig zijn aan het zwembad.

Bekijk Sunjets Senioren Reizen »

Inhoud

Voordelen van Sunjets Senioren

 • Erg rustige hotels
 • Erg verzorgde hotels
 • Veelal met enkele hotelmedewerkers die Nederlands spreken
 • Vele activiteiten georganiseerd i.s.m. Sunjets zijn voorzien van Nederlandse gidsen

Geen speciale aanbiedingen

Sunjets pakt niet uit met speciale prijzen voor senioren die op reis wensen te gaan. Wie speciale prijzen wenst kan best tussen hun vele acties en promoties kijken. Om van daaruit te kijken of het om een Adults only vakantie gaat.


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Kies voor de auto, trein of  het vliegtuig

Je kunt altijd kiezen hoe je op je bestemming wilt geraken. De verre bestemmingen zijn automatisch met het vliegtuig uiteraard. Maar dichtbij bestemmingen kun je steeds kiezen: met het vliegtuig of met de auto. En indien mogelijk, kun je via NMBS Europe ook kijken of er een trein rijdt tot de stad waar je op reis wenst te gaan.

Populaire Sunjets bestemmingen voor Senioren

Senioren die reizen met Sunjets kunnen terecht bij zowat alle populaire bestemmingen voor Senioren. De meest populaire bestemmingen die zij uitkiezen, zijn vooral:

 • Benidorm: Eén van de bekendste badplaatsen in Europa, erg populair bij senioren
 • Costa Blanca: Prachtige stranden in het zuidoosten van Spanje. Puur genieten!
 • Costa Brava: Letterlijke vertaling ‘Wilde kust’. Vertoef tussen de ruige rotsen en prachtige stranden te midden de vele baaitjes met enorm helder water. Leuke restaurantjes langs alle baaien.
 • Costa del Sol: Een kustlijn van 300 kilometer met zon, zee en strand. Vele mooie bezienswaardigheden voor wie graag wat cultuur wenst.
 • Mallorca: Enorm gekend Spaans eiland. Perfect voor senioren die op zoek zijn naar een cultuurvakantie, gecombineerd met het verlangen naar een zonvakantie.
 • Ibiza: Enorm populair bij jongeren, maar evengoed bij ouderen. Enorm gezellige terrasjes en prachtige boulevards voor wie graag wandelingen maakt. Ervaar de rust van Ibiza.
 • Overwinteren in Spanje: Enorm vaak wordt Spanje gekozen als bestemming om te overwinteren. Dit omdat het er altijd goed weer is, en dat maakt mensen nu éénmaal gelukkig. Ook is er die tijdsdruk en algemene drukte niet, die je thuis wel vaker ervaart.
Bekijk Sunjets Senioren Reizen »
Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.