TUI 55+ reizen: Dé mooiste bestemmingen van 2024

Magic Villa Del Mar Hotel in Benidorm

Als 55+’er wil je natuurlijk iets anders dan toen je een tiener was of toen je in je twintiger jaren was. Je wilt dus ook een vakantiereis maken die past bij de smaak die je nu hebt. Dit kan je bijvoorbeeld doen door de mooiste bestemmingen van TUI 55+ te bekijken.

Inhoud


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Meest gekozen TUI 55+ Vakanties

Wat zijn de meest gekozen TUI 55+ vakanties? Ik som ze graag even voor je op.

1. Benidorm

Het klinkt misschien als een cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Benidorm is nog altijd één van de meest geliefde bestemmingen onder 55+’ers. Deze bestemming staat dus ook nog altijd hoog genoteerd bij de seniorenvakanties. Dit komt simpelweg omdat de hotels die aan de Costa Blanca gevestigd zijn gewoon goed ingericht zijn op de wensen van senioren.

Of je nu in de winter komt om de kou van België en Nederland achter te laten of juist in de zomer komt omdat je graag een zonvakantie wilt beleven, Benidorm past eigenlijk altijd in het ideale plaatje.

2. Altea

Dat Benidorm de topbestemming is, is natuurlijk geen geheim. Daarin kan dan ook een klein gevaar schuilen. Iedereen is hier immers van op de hoogte. Dat betekent dus ook dat de kans op drukte flink aanwezig is. Daarom is een alternatief ook altijd handig om voor handen te hebben. Dit kan je bijvoorbeeld vinden in Altea.

Dit ligt maar net iets verder dan Benidorm, maar is wel veel minder bekend dan de naastgelegen plaats. Daardoor kan je hier dus eigenlijk van nagenoeg hetzelfde type vakantie genieten, zonder dat je in drukte hoeft te zitten waar je niet op zit te wachten.

3. Alicante

Ook op andere plekken in Spanje kan je goede plekken vinden waar je je als senior helemaal thuis kunt voelen. Een bestemming die net als Benidorm al heel lang hoog aangeschreven staat is Alicante. De laatste jaren heeft deze Spaanse stad zich ook ontwikkeld tot een bestemming die gewild is als citytrip. Je kunt hier als senior dus ook voor een korte vakantie helemaal op je plek zijn. Dit is natuurlijk iets heel anders dan overwinteren in Spanje, maar hoeft daarom niet minder aantrekkelijk te zijn. Alicante is dus ook een TUI 55+ bestemming die zeker het overwegen waard is.

4. Malaga

Een vierde en laatste bestemming die het nog altijd goed doet is ook in Spanje te vinden. Ook Malaga is al vele jaren op de toplijstjes te vinden als het gaat om bestemmingen voor TUI 55+ vakanties. Ook in 2024 zal dat niet anders zijn. Dit betekent dat er je nog altijd met een gerust hart een reis kunt boeken en er zeker van kunt zijn dat het je aan niets tekort zal komen.

Ook hier geldt dat vooral de ervaring met de doelgroep een belangrijke reden is waarom de bestemming in de top blijft staan. Wie zich verder geen zorgen wil maken en lekker wil ontspannen zou blind kunnen boeken.

5. Porto

Natuurlijk is het ook goed mogelijk om naar het buurland van Spanje te gaan. Ook TUI heeft een flink aanbod aan mooie bestemmingen in Portugal waar je op elk moment van het jaar een goede seniorenvakantie kunt vieren. Of je nu wilt overwinteren in de Algarve of juist een stadsbezoek aan bijvoorbeeld Lissabon of Porto wilt bezoeken hoeft dus niet ter zake te doen.

Wat te doen in Porto, Portugal
Wat te doen in Porto, Portugal?

Dit is allemaal mogelijk zonder dat je hier hoge prijzen voor hoeft te betalen. Portugal is vaak zelfs een tikkeltje goedkoper dan het buurland, dus mogelijk is dit zelfs een verstandigere keuze met het oog op het budget.

TUI 55+ Kwaliteitscontrole

Wat vooral belangrijker wordt als je ouder wordt, is dat de kwaliteit en het comfort voorop staan. Daarom is het dan ook goed om te weten dat hierop wordt toegezien. Je kunt er dus zeker van zijn dat de TUI 55+ hotels of resorts die je boekt van alle gemakken zijn voorzien.

De faciliteiten zijn van het hoogste niveau en altijd zeer uitgebreid. Bovendien wordt hier zowel door de hotels zelf als door de organisatie regelmatig op toegezien om dit ook zo te houden. Dit is een belangrijke wetenschap als je gaat boeken.

Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.