Zonvakanties in December

Je jaar afsluiten in de zon? Dat kan! Als je even genoeg hebt van Sinterklaas en zeker geen zin hebt in kerststress, dan kan een zonvakantie in december je redding zijn.

Inhoud

Een Zonvakantie in december is mogelijk

De laatste anderhalve week van december zijn voor veel mensen vrije dagen. Die kun je mooi benutten voor een tussendoor vakantie in een warm en zonnig oord. Niet iedereen is gecharmeerd van onze traditionele feestdagen. In november een winterslaap beginnen en in januari pas weer wakker worden is een wens van velen, maar niet iedereen spreekt hem uit.

Even ertussenuit naar een fijne vakantiebestemming is eigenlijk een nog leukere wens! Wintersport kan, maar een zonvakantie is ook erg aantrekkelijk. Even bijtanken en bij bruinen op een exotisch strand. Zon, zee en zaligheid. Zo kan het ook!

Zonvakantie December: Waar kun je terecht?

Op de website van Sunjets vind je een overzicht van alle vakanties waar je in december gegarandeerd zon zult hebben. Om het jullie gemakkelijk te maken hebben we hier alvast een overzicht toegevoegd van hoe warm het is op enkele populaire bestemmingen.

Zonvakanties December

Wijs op reis: Gegarandeerd Zon in December

Zo’n zonvakantie in december wordt net even anders dan je vakantie naar de zon in juli of augustus. Warme en zonnige bestemmingen zijn wat verder weg. Dat vraagt om extra voorbereidingen. Hoe het decemberweer in België is weet je intussen wel. Met een vakantieoord op afstand is dat een ander verhaal.

Check van tevoren wat het klimaat voor je doet als je er eenmaal bent. Of draai het om. Kies je bestemming aan de hand van de zonkalender. Die geeft per maand en per land gemiddelde temperaturen, neerslagkansen, windkracht en aantal zonuren in een mooi overzicht. Jarenlange weergegevens , persoonlijke ervaringen van toeristen en de expertise van de reisbranche geven een betrouwbaar beeld. Nu kan er geen twijfel meer over bestaan. Met je reisorganisatie kun je gaan plannen en boeken voor de zon in december.


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Merry Christmas in de zon, where ever

Het ultieme vakantieweer bestaat voor de meeste zonaanbidders uit een temperatuur van 25 tot 35 graden met veel zonuren en een minimale kans op neerslag. Hoge luchtvochtigheid wordt minder gewaardeerd. En natuurlijk ga je een orkaan liever uit de weg.

Grote kans dat je bestemming beneden de evenaar ligt. Afrika heeft dan goed vakantieweer. In Gambia, Kaap Verdië en Zuid-Afrika is het dan goed toeven.

Oceanië heeft delen waar het te heet wordt, maar langs de kust vind je tropische en mediterrane omstandigheden. Heel interessant om er in onze wintermaanden rond te trekken.

In Midden- en Zuid Amerika zijn in deze tijd van het jaar landen als Cuba, Argentinië, Venezuela en Uruguay prima vakantielanden.

En mocht je het kerstdiner  en het vuurwerk niet willen missen, ga dan op zoek naar een manier om Kerst & Oud- en Nieuw te vieren in je vakantieland. Waarschijnlijk sTUIt je op onverwachte en mooie tradities van een andere cultuur. Ook daar is vakantie voor.

Welk reisagentschap: Sunjets, Neckermann, Tui, …?

Bij Neckermann kun je een exotische reis gemakkelijk zelf samenstellen. Kies een bestemming, met een zoekmachine selecteer je een hotel, bekijk je de prijzen en voeg je het vervoer toe. Alle beschikbare vluchten in je reisperiode komen in beeld. Kies en boek zelf. Een gerenommeerde reisorganisatie staat garant voor een geslaagde keuze. Een annuleringsverzekering of reisverzekering kun je erbij nemen. Zelfs een plaats of een extra  maaltijd in het vliegtuig kun je vooraf bespreken. Kies je voor All Inclusive en let je op het vakantiebudget, of ga je uitgebreid vakantie vieren in een exotisch oord?

Ook Tui en Sunjets hebben voor singels, groepen, gezinnen met kinderen en koppels een ruim aanbod. Lovende reviews van vele toeristen die je voorgingen laten weinig aan de verbeelding over. Met Sunjets ga je slim op reis tegen een scherpe prijs.

Vergeet niet te kijken of er een fijne last minute vakantie tussen zit. Hoe voordeliger je uit bent, hoe vaker je kunt op reis kunt. Daar let je toch op?

Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.