55+ Reizen voor Reislustige Senioren

55+ Reizen

Zelden waren senioren zo reislustig als in de eenentwintigste eeuw. Relatief fit, het werk (bijna) aan kant en gemiddeld geld in de portemonnee. Niets staat een fijne en verzorgde reis in de weg. De kinderen redden zichzelf, en jij wilt het ervan nemen.

Gelijk heb je… Want nu kan het. Net daarom heeft ook Sunjets een 55+ aanbod. In deze leeftijdsfase  zijn mensen meestal nog graag actief en vinden ze het te vroeg om achter de geraniums te zitten. Opgespaarde vakantiedagen of al voorbij de pensioengerechtigde leeftijd? Er is nu meer tijd dan ooit om erop uit te gaan.

Je hoeft geen rekening meer te houden met kinderanimaties en een subtropisch zwemparadijs op de vakantielocatie. Dat heb je achter je. Nu ben je zelf aan de beurt. Daar heb je lang op gewacht en hard voor gewerkt. The floor is yours.


Inhoud

BELANGRIJK: NU STERKE 55+ ACTIES VIA NECKERMANN

Wie nog geen reis geboekt heeft, kan momenteel terecht bij Neckermann. Neckermann pakt uit met erg sterke acties waardoor reizen wel veel voordeliger wordt. In vergelijking met sommige andere reisorganisaties is Neckermann op dit moment een erg goede keuze!

Bekijk de 55+ reizen die Neckermann momenteel aanbiedt.


Specifieke wensen? Dat kan!

Veel vakantiebelevenissen, accommodaties en bestemmingen heb je al achter de rug. Je kunt uit zoveel ervaringen putten dat je voor jezelf precies weet waar jij op vakantie blij van wordt. Ooit genoot je misschien van hete strandvakanties op overvolle stranden. Dat heb je nu misschien wel gezien. Betrekkelijke rust is aantrekkelijk geworden. Voor vijfenvijftig plussers staan goed eten en drinken, een comfortabel hotel met een goed bed en persoonlijke bediening hoog in het vaandel.

55+ Reizen

Mooie bezienswaardigheden en fijne uitstapjes blijven aantrekkelijk, maar liefst niet al te druk. En nu je buiten het seizoen weg kunt, kun je gaan voor een zachte prijs. Een reisorganisatie als Tui en Sunjets&Neckermann vervult deze specifieke wensen maar al te graag.

Per Bus, boot of met de trein

Geen zin om zelf nog achter het stuur te kruipen? Je vakantie kan al meteen beginnen bij het instappen als je kiest voor boot, bus of trein. Vaak word je dan ook lekker dichtbij je vakantieadres afgezet. Comfortabel reizen heeft prioriteit. Het gezelschap van leeftijdsgenoten en gelijkgestemden geeft een fijne dynamiek in gesprekken onderweg. En tijdens het verblijf. Gesprekken en belevenissen met jongeren bewaar je voor thuis met de kleinkinderen. This is me-time.

Met zorg gekozen accommodaties

In deze levensfase hebben mensen meestal geen haast meer. Vooral genieten van elkaar en van de reis staat voorop. Een mooie wijnkelder en subliem eten op tafel hebben een voorkeur bij de keuze van een hotel. Misschien een hond vriendelijk hotel met wellness, maar liefst in een rustige omgeving. Geen luidruchtige jongeren en overvolle zwembaden als je kiest voor een vijfenvijftig plus reis.

De accommodaties bij Sunjets & Neckermann worden erop geselecteerd. Wel altijd in de beurt of binnen bereik van fijne bezienswaardigheden, natuur of cultuur. 


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Toch nog nieuwe bestemmingen ontdekken?

Laat je het zorgen en regelen liever aan anderen over, dat heb je je leven tenslotte al genoeg gedaan, maar nog wel ambitieus om nieuwe dingen te ontdekken? Met de keuze voor een vijfenvijftig plus reis heb je het “best of both worlds.” Al heb je leven al veel gezien en meegemaakt. Nieuwe bestemmingen en avonturen beleven houden je jong.

Zo denken reisorganisaties als Tui, Sunjets en Neckermann erover. Zij regelen alles voor wat je voor een goede vakantie nodig hebt. Reis, verblijf, uitstapjes, eten en drinken, verzekeringen en de back up van persoonlijk contact voor noodgevallen. Meer heeft een mens niet nodig. Leun achterover en dein mee met al het goeds dat voor je is bedacht.

Laat je vooral verwennen!

De jarenlange ervaring van reisorganisaties Sunjets, Tui en Neckermann garanderen dat er niets over het hoofd wordt gezien bij boekingen en bestemmingen. Betrouwbaarheid is de norm. Zelf boeken met hun duidelijke websites is een optie, maar een persoonlijke agent die alles met en voor je plant is ook een mogelijkheid. Soms biedt men zelfs 5 dagen bedenktijd en gratis omboeken. Bovendien zijn ze 24/7 bereikbaar.

Tui & Sunjets zijn zelfs, na vijftig jaar actief te zijn in de reisbranche, marktleider in België als het gaat om verzorgde vakanties. Altijd tegen scherpe prijzen. Lovende reviews op de websites van deze organisaties spreken boekdelen. Laat je maar verwennen want je boekingen en verzekeringen zijn in goede handen. Het enige wat je nu nog moet doen is een datum plannen en de koffers inpakken. Meer niet. Waar wacht je nog op? ;-D

Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.