,

7 Activiteiten om te doen in Ijsland

Geysir in Ijsland

Ijsland is een land waar je altijd kunt genieten van het uitzicht. Maar wat zijn nu echt activiteiten die je hier echt moet doen? Dit hebben we voor je op een rijtje gezet. Bekijk daarom nu de 7 activiteiten om te doen in Ijsland.

Inhoud

Warmwaterbronnen in Myvatn

De warmwaterbronnen in Myvatn in Ijsland mogen niet gemist worden. Het ligt in het noordelijk gelegen plaatsje Myvatn, je stapt in een blauw en lekker warm Ijslands bad, maar dan zonder massa’s mensen en zonder hoge kosten!

Kamperen aan de Skogafoss

Er zijn veel mooie watervallen in Ijsland, maar wat is de favoriet? Dat is lastig te beoordelen. Maar een bezoekje aan de Skogafoss moet je echt zetten. Je kunt je tent hier opzetten bij de voet van de berg en genieten van het mooie uitzicht!

Kamperen aan de Skogafoss - Leuke activiteit in Ijsland

Toren beklimmen in Ijsland

Je hebt in Ijsland de mogelijkheid om de toren van Hallgrimskerk in Reykjavik te beklimmen. Het zorgt voor een mooi uitzicht en wanneer je niet kunt of wilt klimmen, kun je altijd de lift nemen en alsnog van dat mooie uitzicht in Ijsland genieten.

Geisers in Geysir

Geysir is een geiser die niet meer spuit, maar in deze regio zijn nog wel veel andere geisers actief. Je ziet om de zes minuten een geisers afgaan die tien meter de lucht in gaat.

Kracht van de Dettifoss

In Dettifoss ga je genieten van een krachtige, bulderende waterval want deze stort met een hoge snelheid naar beneden in een smalle canyon. Prachtig om te zien en dit ga je niet vergeten aan je reis in Ijsland.


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Ijslands turfhuis

Je vindt in Ijsland verschillende oude Ijslandse turfhuizen en deze zijn omgebouwd tot een guesthouses. Je kunt bijvoorbeeld naar Fljotsdalur met een grasdak, er is ook een buitendouche en een kampvuurplek. Je kunt lekker onder de sterrenhemel liggen en misschien zie je het noorderlicht wel!

Continental Plate

Wil je duiken in Ijsland? Dit kan zeker. Je gaat hier de schoonheid en de magie ontdekken. Veel duikers en snorkelaars gaan naar de Silfra kloof. Het zou namelijk de enige plaats zijn waar je tussen twee continentale platen kunt duiken. Je hebt hier ook heel helder water met een zicht van zeker 100 meter. Een mooie ervaring in Ijsland die je niet gaat vergeten.

Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.