,

De 5 Beste Hotels in Spanje met Zwembaden

Op zoek naar ene leuke reis met de kinderen? Dan is het vaak interessant een hotel te kiezen met een zwembad. Spanje is het land bij uitstek om plezier te beleven met de kinderen. Vele hotels beschikken er over een eigen aquapark die bestaat uit meerdere zwembaden en vele verschillende glijbanen. Niet onlogisch natuurlijk, daar de zon er zo goed als altijd schijnt.

Inhoud

Hotels met Zwembaden in Spanje

Spanje beschikt over héél wat hotels met zwembaden. Maar daarom zijn ze niet allemaal kindvriendelijk. Sommigen zijn gewoon ook erg verouderd, waardoor kinderen het er ook niet langer fijn vinden.

Om die reden heb ik vorig jaar een onderzoekje gedaan bij de lezers van onze reisblog, die toen op reis waren geweest naar Spanje. Het antwoord was snel duidelijk, dit zijn volgens onze lezers de 5 beste hotels met zwembaden voor kinderen.

1. Evenia Olympic Palace & Spa ****

Dit 4-sterrenhotel is ideaal voor families omdat het over alle mogelijke faciliteiten beschikt, voor jong en oud. Neem een verfrissende duik in hun zwembaden of luier een namiddag op het strand. Wie graag wat beweegt kan terecht in de Olympische Sportclub om daarna in hun erg uitgebreid spacentrum te genieten. Wil je helemaal geen zorgen? Dan kun je kiezen voor de All Inclusive formule van het hotel.

’s Avonds is het er erg fijn vertoeven in de stad waarin het hotel ligt. Erg gezellige straatjes met veel avondactiviteiten en gezellige bars die tot in de late uurtjes open zijn.

Evenia Olympic Palace & Spa beschikt over verschillende zwembaden met glijbanen en een enorm tof piratenschip. De kinderen kunnen altijd terecht in de miniclub, met avondanimatie. Je zult snel merken dat het een waar paradijs is voor hen, zodat jij volop van je reis kunt genieten. Gebruikers van TUI geven dit hotel een rating van 8,4 op 10.

Hotel in Spanje met Zwembad - Evenia Olympic Palace & Spa

2. Hotel B

Uiteraard blijft het niet bij dat ene hotel. We vullen dit artikel zo spoedig mogelijk aan.
Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.