,

Is het veilig om als vrouw alleen te reizen in Pakistan?

Als vrouw alleen reizen in Pakistan

Het is een vraag die veel mensen hebben, is het veilig om als vrouw alleen te reizen in Pakistan? Wel, ik kan het je antwoord meteen geven. Het wordt niet aangeraden om als vrouw alleen te gaan reizen in Pakistan. Dus doe het niet wanneer het niet nodig is.

Inhoud

97% is moslim

In het land is 97% van de mensen moslim. Pas daarom, wanneer je hier op vakantie gaat, je kleding aan. Hou rekening met de gebruiken van de bevolking. Als vrouw zijnde is het daarbij van belang dat je zo min mogelijk van je vrouwelijke vormen toont.

Draag daarom de kleding die je benen en je armen volledig bedekken. Ook dien je een hoofddoek te dragen. Mannen dienen ook niet in een korte broek te lopen in Pakistan.

Vrouwen alleen op reis in Pakistan

Vrouwen kunnen maar beter niet alleen op reis gaan in Pakistan. Er zijn namelijk erg strenge gedragsregels tussen mannen en vrouwen.

Mannen mogen bijvoorbeeld alleen maar praten met hun eigen vrouw. Als je als vrouw aardig bent tegen een Pakistaanse man, dan denken ze dat je uit bent op seks, ze zijn dit namelijk niet gewend.

https://www.instagram.com/p/BREZK-djDdV/?taken-by=nois7

Tip 1: Zet een donkere zonnebril op

Draag daarom als vrouw wanneer je alleen gaat reizen in Pakistan een donkere zonnebril. Zorg dat je ogen goed bedekt zijn. Dan kun je goed rond je kijken zonder schrik te hebben dat je een man in de ogen kijkt.

Tip 2: Draag een trouwring

Je kunt ook maar beter een trouwring dragen als je als vrouw alleen gaat reizen in Pakistan. Hierdoor kun je vervelende situaties proberen te voorkomen.


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Samengevat

Het is niet verstandig om als vrouw alleen te reizen in Pakistan. Maar wanneer het niet anders kan, houd je dan aan de kledingvoorschriften. Draag een goede donkere zonnebril en vergeet je trouwring niet!

Belangrijk: Negatief reisadvies voor Pakistan

Momenteel wordt reizen naar Pakistan sterk afgeraden: Meer info over het Reisadvies naar Pakistan.

Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.