Kerstmarkt van Maastricht 2018 – 2019 met TUI

kerstmarkt Maastricht

Maastricht, de stad net aan de grans die aan de Maas ligt. Velen gaan er het hele jaar door naartoe voor de gezellige café’s en restaurantjes. Een zeer belangrijk gegeven voor sommigen is tevens dat je er enorm veel shopping mogelijkheden hebt. Tijdens de kerstperiode kun je terecht op de Kerstmarkt van Maastricht. De Kerstmarkt is erg ruim, en de straten van Maastricht zijn zeer mooi aangekleed.

Graag raden we het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur hotel aan, dit om diverse redenen.

Bekijk Hotel Amrâth Grand Hotel de l’Empereur »

Vergelijk Hotels in Maastricht »

Inhoud

Kerstmarkt Maastricht

De kerstmarkt in Maastricht komt onder de naam ‘Magisch Maastricht’. Je komt terecht in een sfeervolle stad, met gezellige winkels. Zeker voor wie kerstinkopen wil doen, of reeds wil genieten van de vervroegde solden (eerder dan in België) is deze stad aan de Maas een aanrader. Ieder jaar krijgen ze, alleen al op de kerstmarkt, een miljoen bezoekers over de vloer.


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Waar is de kerstmarkt van Maastricht

De kerstmarkt vind vooral plaats op het Vrijthof. Daar staan tal van houten kraampjes. Waarvoor je er allemaal terecht kan?

  • Geniet van lekker eten zoals oliebollen en gluhwein
  • Cadeautjes om onder de kerstboom te leggen
  • Mooie schalen en kaasplankjes uit olijfhout
  • Handschoenen en mutsen
  • Schaatsen op de ijsbaan van 1000 vierkante meter!
  • Reuzenrad van 60 meter hoog
  • Overdekte reuzenglijbaan voor de kinderen

Tijdens de kerstmarkt worden er nog héél wat evenementen georganiseerd. Hiervoor kun je te rade in het hotel zelf. Vanuit Maastricht kun je eventueel ook naar Maasmechelen Village, het gekende shoppingconcept aan de rand van België. Waar je merkkledij enorm voordelig kan aankopen. Met de auto is het zo’n 30 minuten rijden. Je kunt er gratis parkeren.

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht ****

kerstmarkt maastricht Kom terecht in een vier-sterrenhotel dat pal in het centrum van Maastricht ligt. Ideaal voor wie de kerstmarkten wil bezoeken. Daarnaast ligt het vlakbij het centraal station.

In het hotel geniet je van gratis wifi (ook in de kamer). Kinderen onder de 12 jaar kunnen er gratis verblijven. TUI heeft er momenteel een ‘boek nu en betaal later’ formule.

Wie ’s ochtends wat wens te bewegen alvorens de stad in te trekken, kan genieten van het overdekt zwembad. Daarnaast kun je er ’s ochtends tevens genieten van een lekker en uitgebreid ontbijt.

Bekijk Hotel Amrâth Grand Hotel de l’Empereur »

Vergelijk Hotels in Maastricht »
Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.