Lesbische Reizen: Waar kun je terecht?

Lesbische reizen

Lesbische reizen, misschien heb je er weleens van gehoord? Er zijn namelijk speciaal georganiseerde reizen voor deze vrouwen. Je hebt verschillende soorten biseksuele reizen. Je hebt namelijk de single variant, maar je hebt ook nog de vakantie voor stellen (daar komen de meeste mensen met een partner).

Zo heb je in Nederland bijvoorbeeld diverse festivals die alleen bedoeld zijn voor lesbische vrouwen, maar er zijn nog meer bestemmingen waar je naar toe kunt gaan. Bekijk van tevoren goed waar je naar toe wil, wat je wensen zijn en wat je wordt aangeboden.

Inhoud

Florida

Zin om een cruise te maken? Dan kan er gekozen worden voor de lesbische vakanties die georganiseerd worden in de vorm van een cruise langs bijvoorbeeld Florida en het Caribisch gebied. De cruises zullen binnenkort ook naar Europa kopen.

Dit zou voor de lesbische vrouwen dus een paradijs kunnen worden! Er zijn steeds meer mogelijkheden op reisgebied en zo komen er ook steeds lesbische reizen.

Lesbos

Het Griekse eiland Lesbos organiseert ieder jaar voor lesbische vrouwen een groot evenement en dit heeft de naam: ”International Women’s Festival”. Lesbische vrouwen komen hier samen en kunnen hier genieten van een heerlijke vakantie zonder dat ze worden beoordeeld om hun ideeën of geaardheid. Gewoon een heerlijk moment jezelf zijn en genieten van alle mensen om je heen.

Lesbos - Ideale Biseksuele Reisbestemming


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Hotels

Er is momenteel een breed aanbod aan hotels voor de lesbische vrouwen in Berlijn, maar ook in Barcelona en op verschillende badplaatsen in Mexico. De hotels zijn echt gericht op lesbiennes en lesbisch friendly. Wanneer je zelf van de lesbische reizen wil genieten, kun je van tevoren bekijken welke hotels hier op zijn gericht.

Ook kun je een georganiseerde reis kiezen, waarbij je met dezelfde doelgroep gaat reizen. Ook kun je uiteraard zelf je reis uitstippelen en van tevoren bekijken welke hotels voor jou/jullie geschikt zijn.

Nollendorfplatz Berlijn

Het Nollendorfplatz in Berlijn is een mooie plaats waar homo’s en lesbische vrouwen kunnen genieten van veel discotheken en deze gaan vaak door tot in de late uurtjes. Het is een plein wat eenvoudig te bereiken is met de metro. Je vindt onder het plein een plaats waar vier metrolijnen samen komen.

Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.