Hotel Magic Villa Del Mar – Benidorm – TUI

Magic Villa Del Mar Hotel in Benidorm

Benidorm beleven gaat het best op een all-inclusive reis. Daarvoor vind ik persoonlijk het vier sterren Hotel Magic Villa del Mar het meest geschikte hotel. Door dat dit een TUI hotel is, weet je dat je qua prijs/kwaliteit erg goed zit. En dankzij het all-inclusive principe is het enige dat jij moet doen: GENIETEN!

Bekijk Hotel Magic Villa del Mar op TUI »

Inhoud

Benidorm als vakantiebestemming

Hoewel Benidorm vooral als bestemming voor vakantiegangers die al wat ouder zijn werd gezien is de laatste jaren steeds meer duidelijk geworden dat alle leeftijden hier een fijne en ontspannende vakantie kunnen vieren. Benidorm is immers zowel in de zomer als in de winter één van de meest zonnige bestemmingen van Europa. Een zonvakantie in de zomer vieren is geen probleem. De koude wintermaanden overbruggen net zo min. Dit maakt het de perfecte bestemming voor zowel jong als oud en komt iedereen volledig uitgerust terug. Dat is overigens net zo goed te danken aan de mogelijkheden in het hotel.

Voornaamste Kenmerken van hotel Magic Villa del Mar ****

Wie wat meer naar de binnenstad van Benidorm wil trekken maakt met dit TUI hotel een goede keuze. Het ligt op zo’n vijfhonderd meter wandelen van de oude binnenstad. Bovendien is het strand letterlijk slechts één straat verderop te vinden. Daardoor heeft het misschien wel de meest interessante ligging voor vakantiegangers die met een familie of groep van verschillende leeftijden naar Benidorm komen. Voor een ieder is alles immers op wandelafstand te vinden. Al is het altijd maar de vraag of na aankomst in het hotel de behoefte nog wel zal bestaan om het te verlaten.

Waarom een all-inclusive hotel boeken?

Het voordeel van all-inclusive hotels is dat eigenlijk alles binnen handbereik te vinden is. Zo is er bijvoorbeeld een discotheek, een bar, een restaurant, een cafetaria, een binnen- en een buitenzwembad te vinden. Dit betekent dus dat er eigenlijk geen enkele reden is om nog de stad of het strand te hoeven opzoeken. Daarnaast staat Hotel Magic Villa del Mar bekend om zijn kamers van zeer hoogwaardige kwaliteit. De kamers zijn zeer licht en van alle gemakken voorzien. In de meeste beoordelingen komen de kamers als sterkste punt naar voren. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed.

Andere mogelijkheden

Er is bovendien veel keuze in het soort kamer. Er zijn immers kamers in verschillende prijsklassen in het hotel te vinden. Van een redelijk sobere uitvoering tot de meest luxueuze uitvoering. Wat de kamers echter allemaal gemeen hebben is dat ze een zwembaduitzicht of een strand uitzicht hebben. Zo kan je dus altijd dat typische vakantie beeld van zon en mooi helder zwemwater oproepen wanneer je even uit het raam kijkt. Wat natuurlijk weer betekent dat je direct enorm veel zin krijgt om zelf op een ligzetel aan het zwembad of een badhanddoek op het strand te gaan liggen.


Even tussendoor….

Even tussendoor meegeven dat er momenteel erg mooie aanbiedingen zijn op volgende bestemmingen.
Goedkope Last Minutes Canarische eilanden Op zoek naar de mooiste last minutes voor de Canarische Eilanden? Dit aanbod moet je gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Fuerteventura Uitzonderlijke last minutes naar Fuerteventura. Een bestemming die je moet gezien hebben!Bekijk nu »
Goedkope Last Minutes Lanzarote Ontdek de ware pracht van Lanzarote. Kom tot rust en geniet!Bekijk nu »

Rekening houden met wensen, zoals het eten

Sunjets Hotel Magic Villa del Mar Een all-inclusive hotel boeken betekent niet dat je je moet afstemmen op het algemene programma dat geboden wordt. Denk alleen al aan de voeding. Wanneer je wensen hebt die betrekking hebben op bijvoorbeeld een specifiek dieet, dan kan hier rekening meer gehouden worden.

Dit geldt ook voor bijvoorbeeld wanneer je een vegetarisch voedingspatroon wenst te volgen. Dit is allemaal met het grootste gemak te regelen wanneer dit voor jou belangrijk is. Op die manier heb je dus geen enkele zorg. Bovendien worden de maaltijden als buffetten aangeboden, er is dus altijd genoeg om zeker te zijn dat je voldoende eet.

Hotels van TUI

Het grote voordeel van een all-inclusive hotel is dat je een goede inschatting kunt maken van het budget dat je er voor nodig hebt. Dit geldt nog meer wanneer je dit combineert met het boeken van een reis met TUI naar een bestemming die de organisatie aanbiedt. Doordat je dit last minute kunt boeken kan je dus heel goedkoop een hele uitgebreide vakantie verzorgen. Daar komt bij dat TUI zelf de kwaliteit met grote regelmaat controleert. Daardoor ben je dus op elk moment verzekerd dat datgene wat beloofd wordt ook echt geboden wordt.

Bekijk Hotel Magic Villa del Mar op TUI »
Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.