, ,

Top 10 Daguitstappen in Parijs

Top 10 Daguitstappen in Parijs

Een weekendje naar Parijs? Naar mijn mening nog steeds de meest romantische stad van Europa. Dan zijn er verschillende daguitstappen die je kunt maken. Allemaal zijn ze de moeite waard zijn. Hieronder volgen de 10 mooiste, romantische, lekkerste of leukste daguitstappen in Parijs.

Inhoud

Daguitstappen Parijs: Mijn persoonlijke top 10

De top 10 van daguitstappen in Parijs ziet er als volgt uit:

Parijs van bovenaf

Je kunt Parijs van bovenaf bekijken. Je kunt namelijk de trappen beklimmen van de Arc de Triomphe. Je hebt dan een erg mooi uitzicht over de hele stad.

Lekker chillen op de Paris Plage

In de zomermaanden kun je naar het stadsstrand aan de Seine.

https://www.instagram.com/p/BI7Aip5De8J/?taken-at=117066353

Morning Run

Langs de Seine wordt ieder jaar de Morning Run gehouden. Dat wordt volop genieten en je bent lekker vroeg op om van de dag te genieten.

Musée d’Orsay

Een museum bezoeken kan ook erg leuk zijn. Als het een keer regent is dat een goed moment om binnen iets te gaan doen. Een aanrader is dan Musée d’Orsay. Dit is namelijk het oude treinstation en prachtig om te zien. Je vindt hier werk van bijvoorbeeld Monet, Manet en Van Gogh.

https://www.instagram.com/p/BRm3-kUhwUK/?taken-at=212914441

Marais

In de middag na een uur of drie kun je naar de Marais. Je kunt hier de kleine straatjes ontdekken en leuke spulletjes kopen. Ga vervolgens naar het park, bijvoorbeeld naar Place des Vosges. Zeker met zonnig weer de moeite waard.

Hôtel Plaza Athénée

Ontbijten kun je heel goed doen in Hôtel Plaza Athénée, gelegen aan de Avenue Montaigne. Het is gelegen op loopafstand van de Champs Elysées.

Beste bakkers

Op zoek naar de beste patisserieën? Kom dan eens naar de beste bakkers voor vers brood! Heerlijke bakkers vinden je overal in Parijs.

La Candelaria

Aan de Rue de Saintong, dit is gelegen op loopafstand van de République kun je de beste bars vinden bij La Candelaria. Je gaat hier de beste cocktails vinden.

Picknick

Parijs is een mooie stad waar je heerlijk kunt picknicken. Je kunt gewoon even wat lekkers bij de supermarkt halen en dan ga je picknicken in een park. Zoals de tuinen van de Eiffeltoren, daar is het er namelijk goed voor geregeld. Ook kun je naar Parc de Buttes des Chaumont, dit ligt in het noordoosten van de stad.

Quartier Latin

In de avonduren kun je heerlijk een drankje drinken in Quartier Latin. Gezellig met muziek, een top avond.

Ontvang de beste reisaanbiedingen
Bekijk nu de beste reisaanbiedingen! Hotels vergelijken kan je tot 35% opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.